Boldog karácsonyt és megújulással teli újévet kívánunk

2018. december

A 2019. évet társaságunk azonos székhelyen, azonos szakmai tevékenységkörrel, de csökkentett létszámban folytatja.

Bővebben...

Irányítástechnikai rendszerünk karbantartása a Dunamenti Erőműben

2018. szeptember 28.

Cégünknek (ide számítva szakmai jogelődünket, a VEIKI-t is) a legrégebbi szakmai kapcsolata a százhalombattai Dunamenti Erőművel van. Magam 1981 óta minden évben valamilyen munka kapcsán megfordulok az erőműben, ezért is figyeltük aggodalommal az elmúlt évek nehézségeit a DE Zrt-nél.

Bővebben...

Műszerszekrények tervezése, gyártása és telepítése a Paksi Atomerőműben

2018. május 24.

Cégünk tevékenységi körében a fejlesztési tevékenységen kívül fontos szerepet tölt be informatikai és irányítástechnikai műszerszekrények tervezése, gyártása és telepítése. Az év első félévében három fontos paksi rendszer műszerszekrényeinek megvalósításában is közreműködtünk.

Bővebben...

Preferált irányítástechnikai eszközök adatbázisának létrehozása

2018. május 31.

A Paksi Atomerőműben az irányítástechnikai rekonstrukciós projekt keretében egy olyan támogató műszaki dokumentum és készüléklista létrehozását határozták el, amelyben az elmúlt évek során végrehajtott rekonstrukciók tapasztalatai alapján eszközkategóriánként vannak meghatározva a preferált gyártók, gyártmányok, típusok, és amelyeket az irányítástechnikai szervezetek kollektívan elfogadnak. Az adatbázis célja, hogy műszaki változások irányítástechnikai és villamos tervezése során a tervezők megismerjék az erőműben már használt és az arra feljogosított döntéshozók által preferáltnak nyilvánított irányítástechnikai eszközöket, azok tulajdonságait, minősítéseit, és a tervezés során előnyben részesítsék ezeket új, a listán nem szereplő, azonos tulajdonságú eszközökkel szemben.

Bővebben...

Békés karácsonyt és boldog újévet kívánunk

2017. december

Kedves Érdeklődő!

Sok őszi projektünk befejezése a 2018-as esztendőre tolódik, így azokról jövőre majd részletesen beszámolunk. Erre az évre már mindössze csak annyi maradt, hogy minden partnerünknek, barátunknak, jelenlegi és egykori kollégánknak békés, áldott karácsonyt és boldog, egészségben és sikerekben gazdag újesztendőt kívánjunk.

Karácsonyfa

Saturday the 25th - Free Joomla Template. Custom text here
Copyright -

©